L’equip de Recerca

Dirigit per Jaume Soler, i amb la col·laboració de Mercè Conangle en l’àrea pedagògica, som un equip format per professionals molt diversos: metges, psicòlegs, mestres, especialistes de la documentació, el màrqueting, el coaching i la comunicació, entre d’altres. Compartim l’objectiu de voler observar, estudiar i documentar els fenòmens i aportacions que es donen amb referència al creixement personal, educació emocional i qualitat i benestar de vida.

Jaume Soler, fundador i president honorari de la Fundació Àmbit Ecologia Emocional

recerca14

 

Qui veu allò invisible és capaç de fer allò impossible. La curiositat, l’amor pel misteri, i l’interès per les persones i allò que senten davant del que viuen, sempre m’ha mogut. Amb ànim de servei a la societat he fundat l’Institut de Recerca en Ecologia Emocional, un projecte il.lusionant en el que m’acompanyen persones magnífiques.

 

 

Mercè Conangla, fundadora i presidenta de Fundació Àmbit Ecologia Emocional

recerca11

 

L’amor per la vida, la disposició a aprendre constantment, una enorme curiositat, l’exploració dels paisatges emocionals i la creativitat aplicada a la millora de les persones i la societat.. Per això fa 21 anys varem crear Fundació Àmbit Ecologia Emocional que acull aquest Institut de Recerca en el que tinc el goig de compartir camí amb grans persones i professionals.

 

 

Isabel Cordón Castillo, formadora i responsable de l’àrea pedagógica a la Fundació Àmbit Ecologia Emocional

recerca9

 

Em considero una persona en continu aprenentatge de la vida.  M’agrada aprendre de totes les persones que formen part del meu camí i explorar aquells recursos que m’ajudin a ser la millor versió de mi mateixa i, que alhora, em permetin ampliar la meva mirada per acompanyar a altres persones.

 

 

Elena Miguel Campos, metge especialista en Pneumologia 

recerca6

 

 

Gran motivació en la gestió emocional per lluitar i treballar en fer realitat somnis

 

 

 

Victòria Olivé Cristany, metgessa del Treball

recerca3

 

Res té  tant poder per ampliar la ment com la capacitat d’investigar tot allò susceptible d’observació en la vida 

 

 

 

 

Cris Ruiz Martínez, directora en Emotion Talent Training

recerca8

 

Mi motivación para formar parte del Institut de Recerca surge de la ilusión por compartir con personas muy diversas, de la curiosidad por conocer el pulso emocional de nuestra sociedad y tras la decisión de Cocrear un mundo mejor.

 

 

Maria Blanchart Juanpere, mestra Educació Infantil

recerca5

 

 

Vull continuar aprenent i compartint en el camp de l’Ecologia Emocional que a mi m’ajuda a créixer com a persona.

 

 

 

Luisa Sanz, mestra

recerca7Com a Mestra especialista en Intervencions Psicopedagògiques i en Ecologia Emocional, formar part d’aquest Grup d’Investigació suposa un feedback, un aprenentatge i un creixement constant que m’enriqueix personal i profesionalment. És un espai on poder compartir, aprofundir i desenvolupar creativament diferents camins relacionats amb les emocions i el creixement personal. Un àmbit totalment coherent amb el meu projecte de vida, la meva aportació als altres i al món.

Bet Masallera, pedagoga, coach i mentora 

recerca12

Apassionada per aprendre cada dia, descobrir-me a mi mateixa i acompanyar als altres en el viatge cap al interior per transformar-se per dins i per fora. Som el més important i ens hem de cuidar, estimar i mimar. Formar part de l’equip de Recerca em permet cocrear amb altres professionals conectats a la mateixa missió de vida.

 

 

 

Àngels Herrera Tránchez, infermera en Atenció Primaria

recerca15.jpg

Caminant per la vida: Des de la meva persona, tendeixo les meves mans en el camí i la professió que estimo ; donant tot allò que puc, en el viatge que és la manca de salut de les persones en tots els seus camps, físic, psíquic, social, emocional i espiritual. Sempre des de l’amor, l’empatia, acompanyament, respecte, escolta activa, saber cuidar, la confiança … i és d’aquesta manera com ho transmeto a les noves generacions d’infermeres i estudiants.

 

 

Laura Esquinas López, co-directora y psicoterapeuta en Centro Khepra

recerca13                                                                                                     Formar part de l’equip del IREE, és una oportunitat per continuar creixent i aprenent rodejada de persones amb diferents valors, idees, i professions però unides pel coneixement i el creixement del essers humans

 

 

 

Sandra Restori Sanchís, pedagoga i co-creadora de La Nau Espacial

recerca10Les emocions són el nostre motor de vida i molts cops les més desconegudes per nosaltres. Vaig decidir formar part de l’institut de Recerca perquè ens dóna la possibilitat d’indagar i aprofundir sobre el món de les emocions; tot apropant la informació al ciutadà i a la societat. D’aquesta manera podrem sensibilitzar a l’esser humà, per fer-lo més conscient i equilibrat emocionalment.

 

 

M. Angels Farré Miguel, mossa d’esquadra a l’ oficina de relacions amb la comunitat

recerca1Formar part de l’ institut  de recerca m’ ajuda a crear unes bases sòlides emocionals i d’auto coneixement perpoder donar la millor versió de mi mateixa dins del meu dia a dia i poder fer un món millor. L’ alimentació, les persones, els esports, la música, les lleis són unes de les meves passions acompanyades de l’ investigació de les emocions i tot allò que ens mou a passar a l’ acció.

 

 

Mireia Carreras Salinas, professora d’educació secundària

recerca2

 

Mirar a les persones als ulls, amb el cor a la mà. Comprendre i ajudar a fer la millor versió de cada persona i de mi mateixa, fent d’aquest món un món millor.

 

 

 

Albert López I Masso,  tècnic grau mitja, Banca, Serveis Generals 

dav

 

Conec la Institució Àmbit des de fa tres anys. Actualment estic      cursant el segon curs del màster en ecologia emocional. Em va semblar molt interessant poder participar en temes de recerca del IREE.

 

 

 

Rafa Reoyo González, documentalista

recerca16

 

Aprendre des de les fonts és emocionant! En paraules de Carl Friedrich Gauss: “No és el coneixement, sino l’acte d’aprenentatge; i no la possesió, sino l’acte d’arribar a ella, el que concedeix el més gran gaudiment.

 

 

Martí Garcia Cruells

Martí

Fa més de 10 anys que conec la Fundació ÀMBIT . A la ciutat de Barcelona hi ha tot un ventall d’ofertes en formació i cursos de diferents segells, però és difícil trobar l’encaix que més es diu amb un mateix.

La seva visió, missió i valors i el desplegament de l’Ecologia Emocional  son per a mi un punt de referència.

Ara que disposo de temps personal m’agradarà revertir el que he rebut.  Vull participar a l’ Institut de recerca per reconeixement i agraïment i per col·laborar en un projecte que serà útil per a les persones.

 

 

Begoña Fernández Martín,  naturópata, A.Infermeria, Coach
bEGOÑA

 

Em motiva participar en aquest grup de Recerca la diversitat d’opinions que integra. Penso que comprendre és alliberador i educar-nos en la coneixença personal, resolutiu i esperançador.

 

 

 

 

 

 

 

Anuncios